Семи Џо у ‘апсу!

Забава

Ова 56-годишња америчка глумачка звезда ухапшена је у недељу увече, пот оптужбом за насиље у породици, као и за напад на полицајца.

Све је почело када се ње брат Марк вратио кући и прво што је видео да се Хедер и њен дечко, чији идентитет није објављен, дивљачки млате.

Марк је одмах позвао полицију, али се сукоб партнера, наставио и кад је дошла полиција.

Бивша звезда серија “Династија” и “Мелроуз плејс” је потом потпуноп подивљала, насрнула је на полицајце, који су је некако савладали, ставили јој лисице и одвели у станицу где чека да буде изведена пред суд који треба да одреди кауцију.

Ово, иначе, није први пут да посрнула звезда има проблем са законом, али и са насиљем у породици. Пре седам година се такође потукла са тадашњим дечком Џеком Вагнером, па је интервенисала полиција.

Пре 10 година је ухваћена како вози пијана, па је осуђена на условну казну одузимања дозволе и новчано 700 долара.

Њена сестра је 2012. године пријавила “чудно понашање” глумице, уз поруку полицији да “намерава да дигне руку на себе”.

Хедер Локлир се, иначе, годинама бори да се излечи од алкохолозима и других зависности.

Прошле године, објављена је вест да је легендарна глумица Линда Еванс, односно Кристл Карингтон из “Династије”, која је била тетка Семи Џо, ухапшена са недозвољеним супстанцама. Њој је сада 80 година!

Занимљиво, у истом дану две звезде из серије “Мелроуз плејс” оптужене су за насиље. Њена колегиница, Џејми Лунер је оптужена за сексуално злостављање малолетника!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

8 + twelve =