Semi Džo u ‘apsu!

Zabava

Ova 56-godišnja američka glumačka zvezda uhapšena je u nedelju uveče, pot optužbom za nasilje u porodici, kao i za napad na policajca.

Sve je počelo kada se nje brat Mark vratio kući i prvo što je video da se Heder i njen dečko, čiji identitet nije objavljen, divljački mlate.

Mark je odmah pozvao policiju, ali se sukob partnera, nastavio i kad je došla policija.

Bivša zvezda serija “Dinastija” i “Melrouz plejs” je potom potpunop podivljala, nasrnula je na policajce, koji su je nekako savladali, stavili joj lisice i odveli u stanicu gde čeka da bude izvedena pred sud koji treba da odredi kauciju.

Ovo, inače, nije prvi put da posrnula zvezda ima problem sa zakonom, ali i sa nasiljem u porodici. Pre sedam godina se takođe potukla sa tadašnjim dečkom Džekom Vagnerom, pa je intervenisala policija.

Pre 10 godina je uhvaćena kako vozi pijana, pa je osuđena na uslovnu kaznu oduzimanja dozvole i novčano 700 dolara.

Njena sestra je 2012. godine prijavila “čudno ponašanje” glumice, uz poruku policiji da “namerava da digne ruku na sebe”.

Heder Loklir se, inače, godinama bori da se izleči od alkoholozima i drugih zavisnosti.

Prošle godine, objavljena je vest da je legendarna glumica Linda Evans, odnosno Kristl Karington iz “Dinastije”, koja je bila tetka Semi Džo, uhapšena sa nedozvoljenim supstancama. Njoj je sada 80 godina!

Zanimljivo, u istom danu dve zvezde iz serije “Melrouz plejs” optužene su za nasilje. Njena koleginica, Džejmi Luner je optužena za seksualno zlostavljanje maloletnika!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

5 × 4 =