Zorana Mihajlović

Зорана Михајловић: Решићемо проблем водоснабдевања у Сокобањи

Друштво

Потпредседница владе и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић разговарала је јуче у Зајечару са начелником Зајечарског округа Владаном Пауновићем и челницима локалних самоуправа поменутог округа о актуелним и планираним инфраструктурним пројектима. Михајловић је рекла да ће у оквиру великог инвестиционог плана само у Зајечарском округу бити уложено око 2,5 милијарди евра.

Zorana Mihajlović У свом обраћању новинарима након састанка, Михајловић се осврнула и на пројекте који ће бити реализовани у Сокобањи.

‒ Оно о чему смо највише разговарали, када је Сокобања у питању, је водоснабдевање и проблеми са рестрикцијом воде. У наредних неколико дана биће одржан састанак са људима из Сокобање и министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре о начинима решавања тог проблема ‒ рекла је Михајловић.

Она је поменула и реконструкцију улица од којих је неколико локалних, а неколико регионалног карактера, као и наставак радова на изради саобраћајне петље којом би Сокобања добила излаз на аутопут.

 

 

1 thoughts on “Зорана Михајловић: Решићемо проблем водоснабдевања у Сокобањи

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

thirteen − 10 =