Zorana Mihajlović

Zorana Mihajlović: Rešićemo problem vodosnabdevanja u Sokobanji

Društvo

Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović razgovarala je juče u Zaječaru sa načelnikom Zaječarskog okruga Vladanom Paunovićem i čelnicima lokalnih samouprava pomenutog okruga o aktuelnim i planiranim infrastrukturnim projektima. Mihajlović je rekla da će u okviru velikog investicionog plana samo u Zaječarskom okrugu biti uloženo oko 2,5 milijardi evra.

Zorana Mihajlović U svom obraćanju novinarima nakon sastanka, Mihajlović se osvrnula i na projekte koji će biti realizovani u Sokobanji.

‒ Ono o čemu smo najviše razgovarali, kada je Sokobanja u pitanju, je vodosnabdevanje i problemi sa restrikcijom vode. U narednih nekoliko dana biće održan sastanak sa ljudima iz Sokobanje i ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture o načinima rešavanja tog problema ‒ rekla je Mihajlović.

Ona je pomenula i rekonstrukciju ulica od kojih je nekoliko lokalnih, a nekoliko regionalnog karaktera, kao i nastavak radova na izradi saobraćajne petlje kojom bi Sokobanja dobila izlaz na autoput.

 

 

1 thought on “Zorana Mihajlović: Rešićemo problem vodosnabdevanja u Sokobanji

  1. Rešite problem odpadnih voda, kanalizacije i deponije pa ćete lako rešiti problem pijaće vode. Bovansko jezero na 10 km a Sokobanja nema vodu, pitam se zašto?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

7 − two =