Са општинама на Косову: Институционалну сарадњу прати и политичка

Друштво Политика

На недавно завршеним „Играма градова”, одржаним током викенда у сокобањском Аква парку, међу учесницима су били и млади из српских средина са Косова и Метохије. Део екипе били су и млади из Липљана, сокобањске побратимске општине.

Srđan Petković Начелник Косовског управног округа и представник тамошњих политичких структура Срђан Петковић је истакао велики значај Општинског одбора СНС Сокобања у развијању и иницирању добре сарадње двеју локалних самоуправа у многим областима.

‒ Представници ових општина се често међусобно посећују и помажу и ово пријатељство јача из године у годину. Посебно смо захвални на активностима сокобањском одбору СНС који нам је помогао одржавање различитих екскурзија, затим у области женског активизма, омладине и спорта – каже Петковић.

Петковић је посебно истакао да велики допринос доброј сарадњи двеју локалних самоуправа дају челни човек општине Сокобања Исидор Крстић и први човек ОО СНС Владимир Миловановић, додајући да се нада да ће убудуће сарадња бити још садржајнија и интензивнија.

Очито да у овим побратимским општинама добро функционише и политичка сарадња њихових представника партијских организација.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

9 + seven =