Због великог интересовања још један термин за филм “3211”

Друштво

Због великог интересовања публике и распродатих карата за премијеру филма “3211”, који ће бити приказан данас у 17 часова и 30 минута, биоскоп “Моравица” је одлучио да организује још једну пројекцију у нешто ранијем термину, од 16 часова.

Као што смо раније писали, премијери филма  “3211” присуствоваће и сам Стефан Ђурић Раста и део екипе филма. Иначе, филм „3211” је истинита прича о Стефану Ђурићу Расти, успешном музичару који једног дана губи све и одлази у затвор где од његовог ранијег живота остају само његове песме. Ово је прича о правди, отуђености, препознавању животних приоритета, о животној снази која превазилази све препреке и жудњи за слободом која је изнад свега, али најпре се издваја по томе што Раста кроз ову ситуацију проживљава суочавање са властитим радом, својим песмама и начином на које оне обогаћују живот њихових слушалаца.

Режију потписују Данило Бећковић и Андријана Стојковић, а улоге тумаче Стефан Ђурић Раста, Радомир Рале Миленковић, Горан Султановић, Славиша Чуровић, Милан Чучиловић и многи други.


У сарадњи са “Моравицом” на нашој Фејсбук страници “Sokobanja press” поделићемо 5х2 улазнице за пројекцију филма “3211” која ће бити приказана у термину од 16 часова, зато будите уз нас јер баш ви можете освојити улазнице за филм.


 

1 thoughts on “Због великог интересовања још један термин за филм “3211”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

four × 5 =