Zbog velikog interesovanja još jedan termin za film “3211”

Društvo

Zbog velikog interesovanja publike i rasprodatih karata za premijeru filma “3211”, koji će biti prikazan danas u 17 časova i 30 minuta, bioskop “Moravica” je odlučio da organizuje još jednu projekciju u nešto ranijem terminu, od 16 časova.

Kao što smo ranije pisali, premijeri filma  “3211” prisustvovaće i sam Stefan Đurić Rasta i deo ekipe filma. Inače, film „3211” je istinita priča o Stefanu Đuriću Rasti, uspešnom muzičaru koji jednog dana gubi sve i odlazi u zatvor gde od njegovog ranijeg života ostaju samo njegove pesme. Ovo je priča o pravdi, otuđenosti, prepoznavanju životnih prioriteta, o životnoj snazi koja prevazilazi sve prepreke i žudnji za slobodom koja je iznad svega, ali najpre se izdvaja po tome što Rasta kroz ovu situaciju proživljava suočavanje sa vlastitim radom, svojim pesmama i načinom na koje one obogaćuju život njihovih slušalaca.

Režiju potpisuju Danilo Bećković i Andrijana Stojković, a uloge tumače Stefan Đurić Rasta, Radomir Rale Milenković, Goran Sultanović, Slaviša Čurović, Milan Čučilović i mnogi drugi.


U saradnji sa “Moravicom” na našoj Fejsbuk stranici “Sokobanja press” podelićemo 5h2 ulaznice za projekciju filma “3211” koja će biti prikazana u terminu od 16 časova, zato budite uz nas jer baš vi možete osvojiti ulaznice za film.


 

1 thought on “Zbog velikog interesovanja još jedan termin za film “3211”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

6 − two =