Završena akcija „Biramo najbolje”

Društvo

Proglašenjem najboljih od juna do septembra, u osam kategorija, završena je ovogodišnja akcija „Biramo najbolje”. Zbog situacije sa Korona virusom nije bilo svečane dodele priznanja ni ovog meseca već su nagrađeni za septembar mesec kao i ukupni pobednici dobili svoja priznanja na kućnu adresu.

Najbolja turistička agencija prethodnog meseca bila „DM”, najbolji stanodavac je Slavko Nikolić, vlasnik apartmana „Nikolić” iz Sokobanje, najbolji ugostiteljski objekat je „Irish pub Dublin IM”, najlepše dvorište je vlasništvo Ivana Živkovića iz Sokobanje.

Najbolji gost u septembru bila je Brankica Vasić Vasilisa iz Prištine sa prebivalištem u Beogradu, najbolji turistički radnik je Milan Petrović zaposlen kao konobar u Irish pub-u. U kategoriji udruženje ili pojedinac koji doprinosi razvoju turizma priznanje je dodeljeno Draganu Nikoliću iz Sokobanje i u kategoriji, najbolji preduzetnik priznanje je dodeljeno fotografskoj radnji „Foto-Gold”.

A oni koji su ove godine bili najuspešniji, prema odluci Upravnog odbora, imaće prilike da odu na dvodnevno studijsko putovanje, u organizaciji Turističke organizacije Sokobanja kada se steknu epidemiološki uslovi za realizaciju nagradnog putovanja.

Prema odluci stručne komisije, najuspešnija turistička agencija u 2020. godini je T.A. „Sokoinfo”, najbolji stanodavac je Velnes i spa centar „Natali spa” iz Sokobanje, najbolji ugostiteljski objekat je restoran „Zelengora”, najlepše dvorište je dvorište Hacijende „Gane” iz Trubarevca, u kategoriji najbolji preduzetnik priznanje je otišlo fotografskoj radnji „Foto-Gold” iz Sokobanje, najbolji gost je Brankica Vasić Vasilisa iz Beograda, najbolji ugostiteljski radnik je Milan Petrović konobar u Irish pub-u, a za pojedinca koji je najviše doprineo razvoju turizma u 2020. godini priznanje je dodeljeno Milošu Jovanoviću, vlasniku i administratoru Fejsbuk stranice „Sokobanja u slici i reči”.

Cilj akcije „Biramo najbolje” je unapređenje saradnje sa nosiocima turističke ponude i motivisanje organizacija i pojedinaca čime se podiže i nivo kvaliteta turističkih i ugostiteljskih usluga Sokobanje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

nineteen − 6 =