Видовданска свечаност за ђаке

Друштво

Већ по традицији ђачке књижице и сведочанства подељена су на Видовдан и у сокобањској основној школи. Након тога, у сали биоскопа „Моравица” додељене су дипломе осмацима вуковцима, специјално награђеним ученицима и ђацима који су постигли запажене резултате на такмичењима, почев од општинског па до републичког.

Марија Кузмановић, директорка Основне школе „Митрополит Михаило”, каже да је ово трећа година заредом како се организује свечана додела диплома и књига уз пригодан програм. На тај начин мотивишу се успешни ученици да такви остану до краја школовања и поспешује се мотивација осталих да им се придруже у том погледу наредне школске године, додаје Кузмановић.

За ђака генерације ове године изабрана је Петра Аврамовић из 8/4.

Наша саговорница каже да је школско руководство задовољно општим успехом на крају ове школске године, али не до краја јер увек треба оставити места да се и даље напредује.

        

Сокобањски основци били су успешни на такмичењима како у оквиру календара Министарства просвете тако и шире. Након доделе диплома и књига за најуспешније основце приказана је школска представа „Алибаба и разбојници” која је недавно освојила прво место у конкуренцији основаца на овогодишњој Републичкој смотри сценског стваралаштва, одржаној недавно у Лебану.

6 (1 of 1)
4 (1 of 1)
16 (1 of 1)
14 (1 of 1)(1)
13 (1 of 1)
18 (1 of 1)
11 (1 of 1)
19 (1 of 1)
24 (1 of 1)
20 (1 of 1)
Aperture: 5.3
Camera: NIKON D7000
Iso: 800
Orientation: 1

 

Изјава директорке Марије Кузмановић: 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

five × 4 =