Veliki uspeh mlade karatistkinje Ivane Pavlović na prvenstvu Srbije

Društvo Sport

Ivan Pavlović karatistkinja KK „Ozren Soko-top”, postigla je ogroman uspeh osvojivši bronzanu medalju na prvenstvu Srbije za kadete u katama, koje je održano u Čačku za vikend. Ivanini protivnici su bili takmičari stariji dve godine od nje, time je njen uspeh još veći, saznajemo od Ivane Zanfirović trenera i generalnog sekretara KK „Ozren Soko-top”.

− Dva takmičenja su iza nas u roku od mesec dana. Prvo je prvenstvo Srbije za kadetkinje i juniore. Mi smo imali dve kandidatkinje Ivanu Pavlović i Ninu Dragutinović, koje se još uvek takmiče u kategoriji nada i probali smo da se sa njima takmičimo u starijim kategorijama. Na našu radost, Ivana Pavlović je tada osvojila srebrnu medalju i automatski se kvalifikovala za prvenstvo Srbije na kome je sada osvojila bronzanu medalju, pri čemu se takmičila sa starijim takmičarkama − rekla je Zanfirović.

Ivana Pavlović kaže da je presrećna i veoma ponosna na sebe, svoj uspeh i svoj klub.

− Trenirala sam vredno i tako ću nastaviti i dalje jer su mi ove medalje vetar u leđa, tako da se nadam velikim uspesima i ubuduće − rekla je Ivana.

Najmlađe članove KK „Ozren Soko-top” u nedelju 12. novembra, očekuje još jedno takmičenje, KUP Centralne Srbije za poletarce, pionire i nade, odnosno za karatiste do 12 godina starosti. Ovo takmičenje je ujedno i kvalifikaciono za KUP Srbije, čime se zaokružava ovogodišnja takmičarska sezona u karateu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

eighteen − seventeen =