Велики успех младе каратисткиње Иване Павловић на првенству Србије

Друштво Спорт

Иван Павловић каратисткиња КК „Озрен Соко-топ”, постигла је огроман успех освојивши бронзану медаљу на првенству Србије за кадете у катама, које је одржано у Чачку за викенд. Иванини противници су били такмичари старији две године од ње, тиме је њен успех још већи, сазнајемо од Иване Занфировић тренера и генералног секретара КК „Озрен Соко-топ”.

− Два такмичења су иза нас у року од месец дана. Прво је првенство Србије за кадеткиње и јуниоре. Ми смо имали две кандидаткиње Ивану Павловић и Нину Драгутиновић, које се још увек такмиче у категорији нада и пробали смо да се са њима такмичимо у старијим категоријама. На нашу радост, Ивана Павловић је тада освојила сребрну медаљу и аутоматски се квалификовала за првенство Србије на коме је сада освојила бронзану медаљу, при чему се такмичила са старијим такмичаркама − рекла је Занфировић.

Ивана Павловић каже да је пресрећна и веома поносна на себе, свој успех и свој клуб.

− Тренирала сам вредно и тако ћу наставити и даље јер су ми ове медаље ветар у леђа, тако да се надам великим успесима и убудуће − рекла је Ивана.

Најмлађе чланове КК „Озрен Соко-топ” у недељу 12. новембра, очекује још једно такмичење, КУП Централне Србије за полетарце, пионире и наде, односно за каратисте до 12 година старости. Ово такмичење је уједно и квалификационо за КУП Србије, чиме се заокружава овогодишња такмичарска сезона у каратеу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

seven − two =