Uklonjen stari mini pič teren na Banjici

Društvo

Prethodnih dana uklonjen je mini pič teren na Banjici koji je postao nebezbedan za korišćenje što će omogućiti proširenje parkinga, saznajemo od Miloša Krstića direktora Sportskog centra „Podina”.

− U planu rada Sportskog centra bila je predviđena demontaža mini pič terena. On je bio napravljen 2006/07 godine i projekat je trajao 5 godina, nakon toga je na još pet godina bio procenjen radni vek samog terena. Jednostavno, iskorišćenost je bila maksimalna nakon tih petnaest godina − rekao je Krstić.

On je dodao da je sagledavanjem situacije utvrđeno da je igralište totalno nebezbedno za decu da je izuzetno bilo rizično bilo kakvo bavljenje sportom ili rekreacijom na terenu tako da je doneta odluka o demontaži.

− Sportski centar tu ne staje već je predviđeno da u narednom periodu na više lokacija u Carini budu postavljeni rekviziti za decu i rekreaciju tako da ćemo time nadoknaditi na tom delu Sokobanje jedan izgubljeni sportski objekat. Tako da je uklanjanje pič terena i proširenje parkinga na Banjici jedna od najbezbednijih i najsigurnijih odluka koje su doneli.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

1 × 4 =