Уклоњен стари мини пич терен на Бањици

Друштво

Претходних дана уклоњен је мини пич терен на Бањици који је постао небезбедан за коришћење што ће омогућити проширење паркинга, сазнајемо од Милоша Крстића директора Спортског центра „Подина”.

− У плану рада Спортског центра била је предвиђена демонтажа мини пич терена. Он је био направљен 2006/07 године и пројекат је трајао 5 година, након тога је на још пет година био процењен радни век самог терена. Једноставно, искоришћеност је била максимална након тих петнаест година − рекао је Крстић.

Он је додао да је сагледавањем ситуације утврђено да је игралиште тотално небезбедно за децу да је изузетно било ризично било какво бављење спортом или рекреацијом на терену тако да је донета одлука о демонтажи.

− Спортски центар ту не стаје већ је предвиђено да у наредном периоду на више локација у Царини буду постављени реквизити за децу и рекреацију тако да ћемо тиме надокнадити на том делу Сокобање један изгубљени спортски објекат. Тако да је уклањање пич терена и проширење паркинга на Бањици једна од најбезбеднијих и најсигурнијих одлука које су донели.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

twenty + 16 =