Бесплатно летовање за децу чији родитељи примају хуманитарне пакете

Друштво

Двадесетчетворо деце из породица које примају хуманитарне пакете, узраста од седам до четрнаест година, захваљујући Влади Републике Србије, односно Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Општини Сокобања, ЦК Србије и Сокобање и Центру за социјални рад, отпутовало је у петак на летовање у Црну Гору, у одмаралиште Баошћ.

‒ Деца ће на мору боравити од 10. до 20. августа, а са њима ће бити Лидија Ђорђевић, дипломирани социолог, која ради у Основној школи Митрополит Михаило и ову децу одлично познаје ‒ каже Милица Миленковић, секретар ЦК Сокобања.

Она се овом приликом захвалила и сарадницима Центра за социјални рад који су заједно са Црвеним Крстом Сокобања, учествовали у формирању спискова и у опремању деце као и локалној самоуправи, која је сву децу опремила оним што им је неопходно за боравак на мору.

Поред родитеља, представника ЦК Сокобања и Центра за социјални рад, малишане су на летовање испратили и Исидор Крстић, председник општине Сокобања и Владимир Миловановић, заменик преседника општине Сокобања.

У изјави за наш портал председник Крстић је истакао да је општина врло радо подржала ову лепу активност, као и да ће то чинити и у будућем периоду са жељом и циљем да се свој деци у општини Сокобања обезбеде што приближнији услови за живот и безбрижно детињство.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

12 − one =