EPS

U sredu 1. novembra: Radovi na trafostanici “Carina 2”

Društvo

Elektrodistribucija Srbije – Pogon u Sokobanji dostavila je našoj redakciji mejl u kome obaveštava potrošače da će u saradnji sa trećim licima vršiti radove u trafostanici “Carina 2” u sredu, 1. novembra 2023. godine.

Zbog najavljenih radova u periodu od 9 do 15 časova, 1. novembra, doći će do nestanka električne energije kod korisnika u naselju Carina u ulicama Kneza Miloša (od raskrsnice sa ulicom Svetozara Markovića prema srednjem brdu), Učitelja Bore Jovanovića, Dr Đorđa Novakovića, Vojvode Putnika (do raskrsnice sa Mlinskom), Dušanova, Hristine Markišić, stambene zgrade broj 1 i 3 u ulici Svetozara Markovića, stambene zgrade broj 32 i 34 u ulici Kneza Miloša, kao i samoposluga “Amigo”.

Ukoliko se planirani radovi ne okončaju do 15 časova, prekid električne energije nastaviće se do zavšetka pomenutih radova.

Iz ovog preduzeća obaveštavaju i da će u pomenutom intervalu sa kraćim prekidom do dva sata ostati i kornisnici električne energije u naselju Rtanjska od “starog mlina” prema Šarbanovcu, ulica Vojvode Putnika (od raskrsnice sa Mlinskom do kraja ulice), Solunska i Vojvode Stepe.

Svoje korisnike mole za strpljenje i razumevanje.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

five × two =