EPS

У среду 1. новембра: Радови на трафостаници “Царина 2”

Друштво

Електродистрибуција Србије – Погон у Сокобањи доставила је нашој редакцији мејл у коме обавештава потрошаче да ће у сарадњи са трећим лицима вршити радове у трафостаници “Царина 2” у среду, 1. новембра 2023. године.

Због најављених радова у периоду од 9 до 15 часова, 1. новембра, доћи ће до нестанка електричне енергије код корисника у насељу Царина у улицама Кнеза Милоша (од раскрснице са улицом Светозара Марковића према средњем брду), Учитеља Боре Јовановића, Др Ђорђа Новаковића, Војводе Путника (до раскрснице са Млинском), Душанова, Христине Маркишић, стамбене зграде број 1 и 3 у улици Светозара Марковића, стамбене зграде број 32 и 34 у улици Кнеза Милоша, као и самопослуга “Амиго”.

Уколико се планирани радови не окончају до 15 часова, прекид електричне енергије наставиће се до завшетка поменутих радова.

Из овог предузећа обавештавају и да ће у поменутом интервалу са краћим прекидом до два сата остати и корнисници електричне енергије у насељу Ртањска од “старог млина” према Шарбановцу, улица Војводе Путника (од раскрснице са Млинском до краја улице), Солунска и Војводе Степе.

Своје кориснике моле за стрпљење и разумевање.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

2 × 2 =