У биоскопу „Моравица”: Стижу Гарфилд и Фуриоза

Друштво Култура

Овонедељни репертоар у биоскопу „Моравицаˮ доноси нам филмове који се налазе у жижи интересовања, у који су уврштене две премијере. Што се тиче премијера на програму су „Гарфилдˮ и „Фуриоза: Побеснели Макс сагаˮ, а публика у Сокобањи ће моћи да погледа и филмове „Таротˮ, „Нова планета мајмуна” итд.. Но кренимо редом…

„Гарфилд” је америчка филмска комедија рађена по истоименом стрипу Џима Дејвиса. Филм прати Гарфилда, добро познатог мачка, који се поново састаје са својим дуго изгубљеним оцем, уличном мачком по имену Вик, присиљен да му се придружи у пустиловини с великим улогом.

„Гарфилд” ће премијерно бити приказан у 3Д технологији вечерас од 18 часова и 30 минута, а репризно у недељу (26.05.) и уторак (28.05.) од 16 часова и 30 минута, док ће у 2Д технологији бити приказан и у суботу (25.05.) у истом термину. Филм је синхронизован на српски језик.

У сокобањски биоскоп стиже „Фуриоза: Побеснели Макс сага”, дуго очекивани наставак култног серијала редитеља Џорџа Милера „Побеснели Макс”. Главне улоге у новом филму тумаче Ања Тејлор Џој и Крис Хемсворт.

Док се свет распада, младу Фуриозу отимају и она пада у руке хорде предвођене Господаром Дементусом. Пролазећи кроз пустош, наилазе на насеље Цитадела, којим влада Бесмртни Џо. Док се два тиранина боре за доминацију, Фуриоза мора да преживи многе изазове и сукобе у пустоши и да пронађе свој пут кући. Филм ће премијеру доживети у суботу од 20 часова и 30 минута, а репризно ће бити приказан у недељу и среду у истом термину.

На овонедељном репертоару биоскопа „Моравица” увршетени су и даље светски хитови Нова планета мајмуна: Краљевство”,„Back to Black” и „Тарот”. За најмлађу публику и ове недеље биће приказан филм Измишљени пријатељи” и „Нојева барка”.

Према плану и програму рада биоскопа „Моравица” нерадани дани су петак (24. мај) и понедељак (27. мај).

Комплетан репертоар за период од 23. до 29. маја можете погледати на следећој фотографији:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

6 + fourteen =