У биоскопу „Моравица”: Вечерас „Бартонова академија” и „Јорговани”

Друштво Култура

Овонедељни репертоар биоскопа „Моравица” поред филмова који су у жижи интересовања доноси и једну премијеру. Премијерно ће бити приказан филм Александра Пејна „Бартонова академија”, који је отворио овогодишњи 52. ФЕСТ (Међународни филмски фестивал ФЕСТ 2024.).

Филм „Бартонова академија” (The Holdovers) доноси нам причу о скромном професору престижне америчке школе, који је приморан да током божићног распуста остане у кампусу и води рачуна о неколико ученика који немају где да оду за празник. Временом, он развија неочекивану повезаност са једним од њих, емотивно оштећеним, паметним и проблематичким учеником и школском куварицом која је изгубила сина у Вијетнаму. Сокобањска премијера је заказана за вечерас од 20 часова, а репризно приказивање биће  у недељу од 20 часова и 30 минута.

За љубитеље седме уметности и даље је на репертоару филм „Јорговани”, који ће бити приказан вечерас од 18 часова, недељу од 18 часова и 15 минута и среду од 18 часова. Филм „Дина 2” ће пак бити приказан у суботу од 20 часова и 30 минута и среду од 20 часова. На репертоару се налази и филм „Руски конзул” који ће бити приказан у суботу од 18 часова и уторак од 20 часова.

Најмлађе посетиоце биоскопа очекује наставак приказивања цртаних филмова „Дружина из Џунгле 2: Светска турнеја” и „Кунг Фу Панда 4 3Д”. Филмови су синхронизовани на српски језик.

Наредног четвтка филмску публику у Сокобањи очекује премијера филма Дарка Николића “Последњи стрелац” са Ненадом Јездићем у главној улози.

Према плану и програму рада биоскопа „Моравица” нерадани дани су петак (15. март) и понедељак (18. март).

Комплетан репертоар за период од 14. марта до 20. марта можете погледати на следећој фотографији:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

two + 17 =