У биоскопу „Моравица”: Стижу четири нова наслова

Друштво Култура

Овонедељни репертоар у биоскопу „Моравицаˮ доноси нам филмове који се налазе у жижи интересовања и који чине сокобањске премијере. Што се тиче премијера на програму су „Мој јагуар”, Лоши момци: Све или ништа”, „Посматрачи” и „Странци: Прво поглавље”. Но кренимо редом…

Филм „Мој јагуар” доноси нам причу о девојци Отам, одраслој у амазонској прашуми, која живи са Надом (Хоуп), слатком бебом јагуара коју је усвојила. Међутим, једна околност приморава Отам да се врати у Њујорк. Отам се поново браћа у џунглу како би спасила Наду (Хоуп) од озбиљне опасности. Овај филм ће бити приказан данас у термину од 16 часова и 30 минута, док ће репризно бити приказан у недељу, 9. јуна, у истом термину.

Овог лета, најпознатији „Лоши момци” Вил Смит и Мартин Лоренс се враћају са својом култном комбинацијом урнебесне акције и комедије, али овог пута са малим преокретом: Сада они беже. Филм „Лоши момци: Све или ништа” премијерно ће бити приказан вечерас од 20 часова и 30 минута, док ће репризе бити у суботу, 8. јуна, и среду, 12. јуна, у истом термину, као и у уторак, 11. јуна, у термину од 16 часова и 30 минута.

Радња филма „Посматрачи” прати Мину, 28-годишњу уметницу која се изгубљује у пространој, нетакнутој шуми у западној Ирској. Када Мина нађе склониште, несвесно остаје заробљена поред три странцам које сваке вечери посматрају и уходе тајанствена створења. Дакота Фенинг је звезда овог напетог надреалног трилера у режији Ишане Најт Шјамалан. „Посматрачи” пред сокобањску публику долази у суботу у термину од 18 часова и 30 минута, а такође биће приказан и у уторак од 20 часова и 30 минута.

Звезда „Ривердејла” Медлин Печ, игра главну улогу у римејку успешног хорор хита „Странци” из 2008. године. Ово је први од три наслова истоимене застрашујуће трилогије. У центру збивања је млади пар који путује преко границе како би започео нови живот. Нажалост, на путу према северу поквари им се ауто и они бивају заробљени током ноћи у Орегону. Они се пријављују у осамљени „Аирбнб”, где недуго након смештања, тројица непознатих људи почињу да их малтретирају, а барба за живот тек почиње.

Филм „Странци: Прво поглавље” биће приказан у среду од 18 часова и 30 минута.

На овонедељном репертоару биоскопа „Моравица” увршетен је и даље светски хит Убица”. За најмлађу публику и ове недеље биће приказан филм Гарфилд 3Д”.

Према плану и програму рада биоскопа „Моравица” нерадани дани су петак (8. јун) и понедељак (10. јун).

Комплетан репертоар за период од 6. до 12. јуна можете погледати на следећој фотографији:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

18 − six =