Trubarevac sveukupni pobednik seoskih igara; Trijumf Šarbanovca u malom fudbalu

Sport

Mečevima polufinala, finala i utakmicom za treće mesto u subotu su završene Olimpijske seoske igre na teritoriji opštine Sokobanja.

Ekipa Trubarevca

U prvom polufinalu ekipa MZ Vrbovac je pobedila ekipu MZ Nikolinac rezultatom 6-4. U drugom polufinalu sastale su se ekipe MZ Šarbanovac i MZ Žučkovac. Nakon regularnog toka rezultat je bio 1-1, pa su izvođeni penali. Više sreće i koncentracije su imali igrači Šarbanovca i, nakon penala, rezultatom 2-1 plasirali su se u finale.

Ekipa Žučkovca

Trećeplsiranu ekipu, u meču između Nikolinca i Žučkovca odlučila je, takođe, penal završnica, nakon rezultata 5-5 u regularnom toku, bolja u izvođenju kaznenih udaraca bila je ekipa iz Nikolinca.

I finale, između ekipa Vrbovac i Šarbanovac, je odlučila penal lutrija, nakon meča bez golova bolja je bila ekipa MZ Šarbanovac, koja je osvojila prvo mesto u disciplini mali fudbal.

Ekipa MZ Nikolinac

Nakon finala uručene su nagrade u disciplini mali fudbal i pehar sveukupnom pobedniku, Mesnoj zajednici Trubarevac. Ove godine učestvovalo je 18 mesnih zajednica koje su se takmičile u 10 disciplina. Pobednici u svakoj od disciplina takmičiće se na Republičkom takmičenju „Olimpijske seoske igre”, koje će biti održano u Koceljevi krajem septembra.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

6 + thirteen =