Трубаревац свеукупни победник сеоских игара; Тријумф Шарбановца у малом фудбалу

Спорт

Мечевима полуфинала, финала и утакмицом за треће место у суботу су завршене Олимпијске сеоске игре на територији општине Сокобања.

Екипа Трубаревца

У првом полуфиналу екипа МЗ Врбовац је победила екипу МЗ Николинац резултатом 6-4. У другом полуфиналу састале су се екипе МЗ Шарбановац и МЗ Жучковац. Након регуларног тока резултат је био 1-1, па су извођени пенали. Више среће и концентрације су имали играчи Шарбановца и, након пенала, резултатом 2-1 пласирали су се у финале.

Екипа Жучковца

Трећеплсирану екипу, у мечу између Николинца и Жучковца одлучила је, такође, пенал завршница, након резултата 5-5 у регуларном току, боља у извођењу казнених удараца била је екипа из Николинца.

И финале, између екипа Врбовац и Шарбановац, је одлучила пенал лутрија, након меча без голова боља је била екипа МЗ Шарбановац, која је освојила прво место у дисциплини мали фудбал.

Екипа МЗ Николинац

Након финала уручене су награде у дисциплини мали фудбал и пехар свеукупном победнику, Месној заједници Трубаревац. Ове године учествовало је 18 месних заједница које су се такмичиле у 10 дисциплина. Победници у свакој од дисциплина такмичиће се на Републичком такмичењу „Олимпијске сеоске игре”, које ће бити одржано у Коцељеви крајем септембра.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

seventeen − six =