Festival zanatskog piva

Треће вечери Мини феста занатског пива „Бјутисиˮ и „Црвени картонˮ

Друштво Култура

Последњи дани августа месеца донели су Сокобањи нешто другачији ритам. У малом парку поред школе 26, 27. и 28. августа одржан је „Мини фестивал занатског пиваˮ који је објединио добро пиво, добар провод и одличну музику.

Љубитељи пива могли су на штандовима да дегустирају занатске производе брендова као што су Пивџан, Академија, Лесковачко пиво, Кабинет.
Прве вечери наступио је Easy Blues Band из Крушевца. Друге вечери The Funk Soul Brothers-DJ Funky Junkie & DJ Ceka из Ниша.

The Funk Soul Brothers
The Funk Soul Brothers

Треће и завршне вечери фестивала наступио је локални панк рок бенд The Beauties. Овај састав је недавно, крајем јула месеца, концертом на великој сцени летње позорнице „Врелоˮ, прославио свој јубилеј, 30 година постојања.

Bjutis
The Beauties

Након њих, у свом јединственом маниру, наступио је Црвени картон, састав који је више пута био у Сокобањи, а публика их памти и по наступима на некадашњим „Green Heartˮ фестивалима.

crveni karton
Црвени картон

Мини фестивал занатског пива одржава се у оквиру бањског забавног лета Туристичке организације Сокобање, а организатор самог фестивала је Удружење музичке подршке „Комитетˮ.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

twenty − 10 =