Festival zanatskog piva

Treće večeri Mini festa zanatskog piva „Bjutisiˮ i „Crveni kartonˮ

Društvo Kultura

Poslednji dani avgusta meseca doneli su Sokobanji nešto drugačiji ritam. U malom parku pored škole 26, 27. i 28. avgusta održan je „Mini festival zanatskog pivaˮ koji je objedinio dobro pivo, dobar provod i odličnu muziku.

Ljubitelji piva mogli su na štandovima da degustiraju zanatske proizvode brendova kao što su Pivdžan, Akademija, Leskovačko pivo, Kabinet.
Prve večeri nastupio je Easy Blues Band iz Kruševca. Druge večeri The Funk Soul Brothers-DJ Funky Junkie & DJ Ceka iz Niša.

The Funk Soul Brothers
The Funk Soul Brothers

Treće i završne večeri festivala nastupio je lokalni pank rok bend The Beauties. Ovaj sastav je nedavno, krajem jula meseca, koncertom na velikoj sceni letnje pozornice „Vreloˮ, proslavio svoj jubilej, 30 godina postojanja.

Bjutis
The Beauties

Nakon njih, u svom jedinstvenom maniru, nastupio je Crveni karton, sastav koji je više puta bio u Sokobanji, a publika ih pamti i po nastupima na nekadašnjim „Green Heartˮ festivalima.

crveni karton
Crveni karton

Mini festival zanatskog piva održava se u okviru banjskog zabavnog leta Turističke organizacije Sokobanje, a organizator samog festivala je Udruženje muzičke podrške „Komitetˮ.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

nineteen − 3 =