Sokobanja

ТОСБ ће представити своју понуду на два значајна туристичка сајма

Друштво

Туристичка организација Сокобања (ТОСБ), током овог месеца наступиће на два туристичка сајма. Своју туристичку понуду ТОСБ и Специјална Болница „Сокобања” представиће најпре на туристичком сајму који се одржава у Софији од 14. до 16. фебруара.

‒ Наступ на овом сајму за нас је веома битан јер смо протекле године имали највећи број туриста управо из Бугарске, а на том сајму биће присутни сви туроператори и туристичке агенције које нам и доводе госте ‒ каже Љубинко Миленковић, директор ТОСБ.

Ljubinko MilenkovićТуристи из Бугарске скоро годину дана унапред закупили су и новогодишње аранжмане у Сокобањи.

‒ То је за нас важно емитивно тржиште, а Софија је најближи главни град једне земље нашој бањи, ближи нам је и од Београда, тако да је то једно озбиљно тржиште коме посвећујемо доста пажње ‒ додао је Миленковић.

Од 21.фебруара почиње и 41. Међународни сајам туризма у Београду. То је највећи туристички сајам не само у нашој земљи већ у читавом региону и на њему се представља велики број излагача и што је још битније и највећа светска тржишта попут Русије, Кине, Уједињених Арапских Емирата и Индије. На овом сајму биће представљена обједињена и целокупна туристичка понуда Сокобање и већ по традицији на њему се закључи велики број уговора и распродају капацитети до главне туристичке сезоне.

‒ Промотивни вишејезички материјал је одштампан и потпуно смо спремни за представљање на ове две, можда и најважније сајамске активности у току године. Ова два туристичка сајма су и временски одлично позиционирана јер се одржавају крајем зиме почетком пролећа, а да се људи углавном и опредељују где ће за годишњи одмор, а и одлична је прилика да се промовише и пролећна туристичка понуда јер већ годинама уназад, захваљујући акцији субвенционисаних ваучера, мај је у Сокобањи први месец главне туристичке сезоне – каже Миленковић.

Фото: Кристијан Ђорђевић

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

18 − seven =