Tokom leta bogat kulturno-zabavni program

Kultura

Od 1. jula pa sve do početka septembra, turisti i meštani moći će u Sokobanji svakog dana da uživaju u nekom kulturno-zabavnom dešavanju. Pored već tradicionalnih manifestacija, turistička ponuda Sokobanje i ove godine biće upotpunjena Banjskim zabavnim letom.

U organizaciji Turističke organizacije Sokobanja, u amfiteatru ispred Zavičajnog muzeja smenjivaće se koncerti, pozorišne predstave i monodrame pozorišnih grupa iz cele Srbije, gostovanja kulturno-umetničkih društava, nastupi mađioničara, stručna predavanja i književne večeri. Turistički poslenici potrudili su se da i ove godine u okviru Banjskog zabavnog leta bude za svakog ponešto i za one najmlađe i najslađe, ali i za goste u najboljim godinama.

Prvog dana jula svi će moći da uživaju u spletu igara koje će za njih izvesti KUD „Mladost” iz Čitluka, narednog dana biće izveden muzičko-poetski kabare, a trećeg jula dečja predstava „Rokenrol za decu”. Još jedna predstava za dečicu pod nazivom „Maša i medved” biće izvedena 5. jula. Pozorišna predstava za stariju publiku „Stojanka žena iz naroda” biće izvedena 10 jula, a već naredne večeri, ponovo za najmlađe, dečja baletska predstava „Labudovo jezerce”.

Sva kulturno-zabavna dešavanja u amfiteatru Zavičajnog muzeja počinju u 20 časova.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

6 − two =