Током лета богат културно-забавни програм

Култура

Од 1. јула па све до почетка септембра, туристи и мештани моћи ће у Сокобањи сваког дана да уживају у неком културно-забавном дешавању. Поред већ традиционалних манифестација, туристичка понуда Сокобање и ове године биће употпуњена Бањским забавним летом.

У организацији Туристичке организације Сокобања, у амфитеатру испред Завичајног музеја смењиваће се концерти, позоришне представе и монодраме позоришних група из целе Србије, гостовања културно-уметничких друштава, наступи мађионичара, стручна предавања и књижевне вечери. Туристички посленици потрудили су се да и ове године у оквиру Бањског забавног лета буде за сваког понешто и за оне најмлађе и најслађе, али и за госте у најбољим годинама.

Првог дана јула сви ће моћи да уживају у сплету игара које ће за њих извести КУД „Младост” из Читлука, наредног дана биће изведен музичко-поетски кабаре, а трећег јула дечја представа „Рокенрол за децу”. Још једна представа за дечицу под називом „Маша и медвед” биће изведена 5. јула. Позоришна представа за старију публику „Стојанка жена из народа” биће изведена 10 јула, а већ наредне вечери, поново за најмлађе, дечја балетска представа „Лабудово језерце”.

Сва културно-забавна дешавања у амфитеатру Завичајног музеја почињу у 20 часова.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

16 − 2 =