„Тијана за децу” синоћ у биоскопу Моравица

Друштво Култура

Као што смо најваљивали обележавање новогодишњих празника, завршено је синоћ концертом Тијане Дапчевић која је певала пред препуном салом биоскопа Моравица. Овај концерт још један је поклон Културног центра Сокобања, најмлађима јер је улаз био бесплатан, а Тијана је својим гласом и непосредним контактом са дечицом одушевила публику, сазнајемо од Далиборке Стевановић директорке Културног центра Сокобања.

Поред малишана у концерту Тијане Дапчевић уживале су маме, тате, баке и деке јер је она осим дечјих песама певала највеће евергрин хитове као и обраде поп и рок хитова осамдесетих.

− Новогодишњу чаролију завршили смо  концертом Тијане Дапчевић која је својим програмом „Тијана за децу” одушевила све присутне. И овај концерт је био хуманитарног карактера. Наиме, ту су били и наши другари из Црвеног крста Сокобања са кутијом за добровољне прилоге, тако да су сви људи добре воље у складу са својим могућностима могли да донирају новац за лечење наших малих суграђана Матије и Илије − рекла је Далиборка Стевановић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

fifteen − 13 =