Tamara Grujić, najuspešniji pojedinac koji doprinosi razvoju turizma u Sokobanji

Turizam

Proglašenjem najboljih od maja do septembra, u sedam kategorija, završena je ovgodišnja akcija „Biramo najbolje”.

Najpre su zahvalnice dobili najuspešniji u septembru mesecu, pa je najbolja turistička agencija prethodnog meseca bila „Mogi turs”. Najbolji stanodavac je Nina Marković iz Sokobanje, najbolji ugostiteljski objekat je „Vodenica kod deda Mije” u selu Vrmdža, najlepše dvorište je vlasništvo Dušana Cvetkovića iz Sokobanje. Najbolji gost u septembru bio je Radisav Savićević iz Smederevske Palanke, najbolji turistički radnik je Milan Milenković i u kategoriji udruženje ili pojedinac koji doprinosi razvoju turizma priznanje je dodeljeno Aleksandru Nikodijeviću, vlasniku fotografske radnje „Foto Gold”.

A oni koji su ove godine bili najupešniji imaće prilike da odu na dvodnevno studijsko putovanje, u organizaciji Turističke organizacije Sokobanja. Prema odluci stručne komisije, najuspešnija turistička agencija u 2018. godini je T.A. „Neca prom”, najbolji stanodavac Andrija Mijatović, vlasnik „Apartmana Delfin”, najbolji ugostiteljski objekat je „Vodenica kod deda Mije” u selu Vrmdža, najlepše dvorište je vlasništvo Dušana Cvetkovića iz Sokobanje.

Prema rečima Katarine Cvetković, ćerke vlasnika najlepšeg dvorišta, Dušan je u penziji i sve slobodno vreme provodi u uređivanju i održavanju dvorišta. Do sada nije bio nagrađivan, a Katarina veruje da će ovo priznanje biti podstrek da još više truda uloži naredne godine. Najbolji gost je Malmut Lisa Mati iz Amerike, najbolji turistički radnik je Milan Milenković, rukovodilac Akva parka „Podina”, dok je Tamara Grujić, autor emisije „Sa Tamarom u akciji”, dobila priznanje u kategoriji udruženje ili pojedinac koji doprinosi razvoju turizma.

Cilj akcije „Biramo najbolje” je unapređenje saradnje sa nosiocima turističke ponude i motivisanje organizacija i pojedinaca čime se podiže i nivo kvaliteta turističkih i ugostiteljskih usluga Sokobanje.

 

  

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

1 × four =