Тамара Грујић, најуспешнији појединац који доприноси развоју туризма у Сокобањи

Туризам

Проглашењем најбољих од маја до септембра, у седам категорија, завршена је овгодишња акција „Бирамо најбоље”.

Најпре су захвалнице добили најуспешнији у септембру месецу, па је најбоља туристичка агенција претходног месеца била „Моги турс”. Најбољи станодавац је Нина Марковић из Сокобање, најбољи угоститељски објекат је „Воденица код деда Мије” у селу Врмџа, најлепше двориште је власништво Душана Цветковића из Сокобање. Најбољи гост у септембру био је Радисав Савићевић из Смедеревске Паланке, најбољи туристички радник је Милан Миленковић и у категорији удружење или појединац који доприноси развоју туризма признање је додељено Александру Никодијевићу, власнику фотографске радње „Фото Голд”.

А они који су ове године били најупешнији имаће прилике да оду на дводневно студијско путовање, у организацији Туристичке организације Сокобања. Према одлуци стручне комисије, најуспешнија туристичка агенција у 2018. години је Т.А. „Неца пром”, најбољи станодавац Андрија Мијатовић, власник „Апартмана Делфин”, најбољи угоститељски објекат је „Воденица код деда Мије” у селу Врмџа, најлепше двориште је власништво Душана Цветковића из Сокобање.

Према речима Катарине Цветковић, ћерке власника најлепшег дворишта, Душан је у пензији и све слободно време проводи у уређивању и одржавању дворишта. До сада није био награђиван, а Катарина верује да ће ово признање бити подстрек да још више труда уложи наредне године. Најбољи гост је Малмут Лиса Мати из Америке, најбољи туристички радник је Милан Миленковић, руководилац Аква парка „Подина”, док је Тамара Грујић, аутор емисије „Са Тамаром у акцији”, добила признање у категорији удружење или појединац који доприноси развоју туризма.

Циљ акције „Бирамо најбоље” је унапређење сарадње са носиоцима туристичке понуде и мотивисање организација и појединаца чиме се подиже и ниво квалитета туристичких и угоститељских услуга Сокобање.

 

  

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

five × one =