Отворен Међународни сајам туризма – Сокобања хит дестинација Србије изјавио министар Љајић

Друштво Туризам

Сокобања је хит дестинација Србије, изјавио је јуче Расим Љајић потпредседник владе и министар трговине, туризма и телекомуникација на Међународном сајму туризма приликом обиласка штанда на коме је представљена обједињена туристичка понуда Сокобање за 2019. годину.

41. Међународни сајам туризма под слоганом „Лето је ближе него што мислите” отворен је јуче на Београдском сајму и трајаће до 24. фебруара, а на њему учествује више од 650 директних излагача и суизлагача из 38 земаља. Већ првог дана сајма влада велико интересовање за туристичку понуду Сокобање. Штанд је обишао министар Љајић који је и отворио овогодишњи сајам туризма. На обједињеном дестинацијском штанду, туристичку понуду Сокобање представљају Туристичка организација Сокобања, Специјална болница „Сокобања”, Специјална болница „Бањица”, хотел „Моравица” и ЈУ Спортско рекреативни центар „Подина” заједно са представницима туристичких агенција, станодаваца и угоститеља.

Нови туристички садржај Сокобање и понуде за предстојећу сезону, презентују се уз атрактивне и квалитетне пропагандне материјале и модерно уређен и опремљен штанд Сокобање, који је ове године посвећен промоцији активног одмора и природних туристичких вредности Сокобање. Велико интересовање на сокобањском штанду изазвало је и присуство нашег прослављеног одбојкашког репрезентативца Вање Грбића који ће у Сокобањи током јуна и јула месеца одржати летњи одбојкашки камп.

Међународни сајам туризма у Београду је иначе највећи сајам туризма у читавом региону и на њему се представља велики број излагача и највећа светска тржишта. Земља партнер 41. Међународног сајма туризма у Београду је Бугарска, а Сокобања је током протекле године највећи број туриста имала управо из ове суседне земље.

Фотографије преузете са Фејсбук странице Туристичке организације Сокобање.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

sixteen − four =