Sređivanje planinarskog doma u Sesalcu

Društvo

Članovi PK „Ozren“  i u ovom periodu, kada nema organizovanih akcija zbog poštovanja epidemiološkoh mera, ne sede skrštenih ruku. Proteklog vikenda članovi ovog kluba su, uz pomoć meštana sela Sesalac i ljubitelja prirode iz Sokobanje i Beograda, organizovali radnu akciju uređenja planinarskog doma u ovom selu. Ošmirglani su i ofarbani spoljni prozori, pokošeno je dvorište, a pristigli su i kreveti i trpezarijske stolice.

Ovo nije prva radna akcija na sređivanju ovog objekta. Prethodnih nedelja je urađeno dosta kada je u pitanju sređivanje enterijera, očišćeni su i sređeni hodnik, trpezarija i spavona, a očišćen je i objekat koji se nekad koristio kao učiteljski stan, a sada je na raspolaganju planinarima. Što se tiče prostora oko objekta, pokošena je i odvezena trava, očišćene su šahte i zamenjeni poklopci na njima koji su dotrajali.

Iz  PK „Ozren“ poručuju da će i u narednom periodu nastviti sa sređivanjem planinarskog doma u Sesalcu sa ciljem da on spremno dočeka planinare kada se situacija s Koronom smiri i krene realizacija predviđenog plana aktivnosti sokobanjskog planinarskog kluba.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

19 + eighteen =