Сређивање планинарског дома у Сесалцу

Друштво

Чланови ПК „Озрен“  и у овом периоду, када нема организованих акција због поштовања епидемиолошкох мера, не седе скрштених руку. Протеклог викенда чланови овог клуба су, уз помоћ мештана села Сесалац и љубитеља природе из Сокобање и Београда, организовали радну акцију уређења планинарског дома у овом селу. Ошмирглани су и офарбани спољни прозори, покошено је двориште, а пристигли су и кревети и трпезаријске столице.

Ово није прва радна акција на сређивању овог објекта. Претходних недеља је урађено доста када је у питању сређивање ентеријера, очишћени су и сређени ходник, трпезарија и спавона, а очишћен је и објекат који се некад користио као учитељски стан, а сада је на располагању планинарима. Што се тиче простора око објекта, покошена је и одвезена трава, очишћене су шахте и замењени поклопци на њима који су дотрајали.

Из  ПК „Озрен“ поручују да ће и у наредном периоду наствити са сређивањем планинарског дома у Сесалцу са циљем да он спремно дочека планинаре када се ситуација с Короном смири и крене реализација предвиђеног плана активности сокобањског планинарског клуба.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

five × two =