Сокобања на београдском сајму: Дресирани соко и наградна игра привукли пажњу

Друштво Туризам

Туристичка организација Сокобања (ТОСБ) заједно са главним носиоцима туристичке понуде у нашем месту: Специјалном болницом „Сокобањаˮ, хотелима „Сунцеˮ, „Зелени градˮ и „Бањицаˮ, као и туристичким агенцијама „Сокоинфоˮ и „Сокотурсˮ учествује на 45.Међународном сајму туризма који се ових дана одржава у Београду.

Међународни сајам туризма, званично је отворен у среду 21. фебруара, а за посетиоце од јуче. Ово је највећи туристички сајам у региону у оквиру кога се представља 400 излагача из више од 27 земаља. Према речима Љубинка Миленковића, директора ТОСБ у оквиру јучерашњег дана одржани су и веома битни састанци са пословним партнерима из земље и иностранства. Сајам даје прилику не само да учесници промовишу своју понуду заинтересованим туристима већ и да комуницирају, сарађују, стварају партнерства.

Сајам се одржава до недеље, а јуче и данас већ бележи изузетну посећеност. Према речима Миленковића, Сокобања је изузетно спремно наступила на сајму јер су ту сви битни представници туристичке понуде бање под Озреном, а наш штанд је један од најпосећенијих. Томе је, између осталог, допринела наша маскота, дресирани соко, и врло занимљива наградна игра која је организована за све посетиоце.

– Сваки посетилац нашег штанда који жели може се фотографисати са нашом птицом. Потребно је да онда објави ту фотографију на друштвеној мрежи на којој има профил уз одређене хештегове (#) које смо ми одредили и након тога да попуни одређени купон. Има око 20 награда и све су сјајне почевши од летовања у Сокобањи, викенд аранжмана, бесплатних улазница породичних или групних за аква парк или разне манифестације. Наградна игра траје и данас и сутра до поднева када је извлачење добитника – рекао је Миленковић.

Међународни сајам туризма траје до недеље 25. Фебруара, а туристичка привреда Сокобање већ се спрема за наредни сајам који ће бити одржан у Бања Луци, почетком наредног месеца.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

6 − 1 =