У биоскопу „Моравица”: Филмови за свачији укус, а ускоро и две премијере

Друштво

На овонедељном репертоару биоскопа „Моравица” издвајају се филмови „Лиса Франкенштајн” и „Дружина из џунгле 2: Светска авантура”. А оно што нас очекује до краја овог и почетком наредног месеца јесу и две премијере и то домаћег остварења „Јорговани” и дугоочекиваног наставка феноменалне приче научно-фантастичног класика Френка Хербета „Дина: Други део”.

Филм „Лиса Франкенштајн” прати причу познате сценаристкиње Дијабло Коди о несхваћеној тинејџерки и њеној средњошколској симпатији, која је сасвим случајно згодни леш. После низа ужасних околности које га враћају у живот, њих двоје крећу на убилачку мисију, како би пронашли љубав, срећу… и неколико делова тела који недостају, успут. Филм ће бити приказан вечерас од 17 часова и 30 минута, као и у недељу од 18 часова и 15 минута.

Кога позвати у помоћ када мистериозни супер-зликовац прекрије џунгу ружичастом пеном која експлодира у додиру са водом? Тим из џунгле, наравно! Други део приче „Дружине из џунгле” нас води на „Светску турнеју” од Северног пола до Далеког истока, прелазећи планине, пустиње и океане наши јунаци морају да претраже свет далеко од своје омиљене џунгле у потрази за противотровом. Цртани филм „Дружина из џунгле 2: Светска турнеја” је синхорнизован на српски језик и биће приказан у суботу од 16 часова и 30 минута и понедељак у термину од 17 часова и 30 минута.

Након прошлонедељних премијера биоскоп „Моравица” наставља са приказивањем филмова који изазивају велико интересовање публике, па ће се тако на репертоару поново наћи „Мадам Веб” и „Боб Марли: Једна љубав”.

„Мадам Веб” је на програму вечерас од 20 часова и у недељу, 25. фебруара, од 20 часова и 30 минута, док ће филм „Боб Марли: Једна љубав” бити приказан у суботу, 24. фебруара, од 20 часова и 30 минута и уторак, 27. фебруара, од 20 часова.

На овонедељном репертоару такође ће се наћи и домаће остварење – филм „Сунце мамино” и то у суботу од 18 часова и 15 минута и понедељак од 20 часова.

Према плану и програму рада биоскопа „Моравица” нерадни дани су петак (23. фебруар) и среда (28. фебруар).

Комплетан репертоар за период од 22. до 28. фебруара можете погледати на следећој фотографији:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

13 + 11 =