fsos

„Slemen“ iz Milušinca jesenji prvak Opštinske lige

Društvo Sport

Završen je jesenji deo prvenstva Opštinske fudbalske lige. Prvak jesenjeg dela prvenstva je FK „Slemen” iz Milušinca sa 24 osvojena boda. Na drugom mestu je ekipa „Palilulac” iz Šarbanovca sa 21 bodom ali i utakmicom manje dok je treći „Rtanj” iz Vrmdže sa 15 osvojenih bodova. Ove godine liga je krenula sa osam klubova ali je u 6. kolu iz takmičenja istupio FK „Sokograd”. Najbolji strelac jesenjeg dela prvenstva je Nikola Pijuković iz ekipe FK „Slemen” sa 15 postignutih golova.

− Ove godine Opštinska liga će se igrati u tri kruga, u jesenjem delu je završen prvi krug i tri kola iz drugog kruga, u prolećnom delu nas očekuju još četiri kola drugog kruga i treći krug biće plejof i plejaut − kaže Milan Gavrilović, predsednik Fudbalskog saveza opštine Sokobanja.

On dodaje da je zadovoljan kako je protekao jesenji deo prvenstva, da je regularnost bila na visokom nivou, nije bilo incidenata ni na jednoj utakmici, sudijska organizacija je dobro obavila svoj posao sa kojom, prema njegovim rečima, imaju odličnu saradnju.

Liga se nastavlja prve nedelje aprila ukoliko ukoliko ne bude nekih nepredviđenih okolnosti kada je u pitanju epidemiološka situacija.

Gavrilović kaže da su sve utakmice jesenjeg dela odigrane bez prisustva publike i izrazio nadu da će se do aprila meseca rešiti situacija sa Korona virusom da bi se stekli uslovi da se publika vrati na stadione.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

two × four =