fsos

„Слемен“ из Милушинца јесењи првак Општинске лиге

Друштво Спорт

Завршен је јесењи део првенства Општинске фудбалске лиге. Првак јесењег дела првенства је ФК „Слемен” из Милушинца са 24 освојена бода. На другом месту је екипа „Палилулац” из Шарбановца са 21 бодом али и утакмицом мање док је трећи „Ртањ” из Врмџе са 15 освојених бодова. Ове године лига је кренула са осам клубова али је у 6. колу из такмичења иступио ФК „Сокоград”. Најбољи стрелац јесењег дела првенства је Никола Пијуковић из екипе ФК „Слемен” са 15 постигнутих голова.

− Ове године Општинска лига ће се играти у три круга, у јесењем делу је завршен први круг и три кола из другог круга, у пролећном делу нас очекују још четири кола другог круга и трећи круг биће плејоф и плејаут − каже Милан Гавриловић, председник Фудбалског савеза општине Сокобања.

Он додаје да је задовољан како је протекао јесењи део првенства, да је регуларност била на високом нивоу, није било инцидената ни на једној утакмици, судијска организација је добро обавила свој посао са којом, према његовим речима, имају одличну сарадњу.

Лига се наставља прве недеље априла уколико уколико не буде неких непредвиђених околности када је у питању епидемиолошка ситуација.

Гавриловић каже да су све утакмице јесењег дела одигране без присуства публике и изразио наду да ће се до априла месеца решити ситуација са Корона вирусом да би се стекли услови да се публика врати на стадионе.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

thirteen − 5 =