sns bilbord

Saopštenje za javnost OO SNS Sokobanja

Društvo Politika

POČINJU RADOVI NA BIOSKOPU „MORAVICA” I U ULICAMA SVETOZARA MARKOVIĆA, OMLADINSKOJ, MIĆE PANIĆA,BANJIČKOJ I BRANKA ĐURIĆA

Predsednik OO SNS Sokobanja Vladimir Milovanović dostavio je našoj redakciji saopštenje za javnost u kome stoji:

„Zahvaljujući dobroj saradnji jedinice lokalne samouprave i nadležnih ministarstava u toku ovog meseca otpočeće radovi na rekonstrukciji bioskopa ‘Moravica’, rekonstrukciji i dogradnji vodovodne mreže u ulicama Svetozara Markovića, Omladinskoj, Miće Panića, Banjičkoj i Branka Đurića, kao i rekonstrukciji atmosferske kanalizacije u ulici Svetozara Markovića.

Vrednost radova na rekonstrukciji bioskopa „Moravica” iznosiće ukupno 23.471.630,64 dinara i finansiraju se preko projekta ‘Gradovi u fokusu’. Očekuje se da izvođači radova u posao budu uvedeni do kraja nedelje. Vrednost radova na rekonstrukciji i dogradnji vodovodne mreže u ulicama Svetozara Markovića, Omladinskoj, Miće Panića, Banjičkoj i Branka Đurića, kao i rekonstrukciji atmosferske kanalizacije u ulici Svetozara Markovića iznosi ukupno 19.558.871,70 dinara od čega je 16.000.000,00 dinara obezbeđeno preko Ministarstva turizma i telekomunikacija za realizaciju projekta ‘Rekonstrukcija i dogradnja saobraćajne i komunalne infrastrukture u cilju unapređenja turističkog potencijala Sokobanje’.

Početak radova očekuje se do kraja ovog meseca. Realizacija ovih projekata jeste jedan od proizvoda podrške Republike Srbije opštini Sokobanja i njenim građanima, čime je još jednom dokazana važnost saradnje između predstavnika vlasti na republičkom i lokalnom nivou”, navodi se u saopštenju.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

18 − 11 =