sns bilbord

Саопштење за јавност OO СНС Сокобања

Друштво Политика

ПОЧИЊУ РАДОВИ НА БИОСКОПУ „МОРАВИЦА” И У УЛИЦАМА СВЕТОЗАРА МАРКОВИЋА, ОМЛАДИНСКОЈ, МИЋЕ ПАНИЋА,БАЊИЧКОЈ И БРАНКА ЂУРИЋА

Председник ОО СНС Сокобања Владимир Миловановић доставио је нашој редакцији саопштење за јавност у коме стоји:

„Захваљујући доброј сарадњи јединице локалне самоуправе и надлежних министарстaва у току овог месеца отпочеће радови на реконструкцији биоскопа ‘Моравица’, реконструкцији и доградњи водоводне мреже у улицама Светозара Марковића, Омладинској, Миће Панића, Бањичкој и Бранка Ђурића, као и реконструкцији атмосферске канализације у улици Светозара Марковића.

Вредност радова на реконструкцији биоскопа „Моравица” износиће укупно 23.471.630,64 динара и финансирају се преко пројекта ‘Градови у фокусу’. Очекује се да извођачи радова у посао буду уведени до краја недеље. Вредност радова на реконструкцији и доградњи водоводне мреже у улицама Светозара Марковића, Омладинској, Миће Панића, Бањичкој и Бранка Ђурића, као и реконструкцији атмосферске канализације у улици Светозара Марковића износи укупно 19.558.871,70 динара од чега је 16.000.000,00 динара обезбеђено преко Министарства туризма и телекомуникација за реализацију пројекта ‘Реконструкција и доградња саобраћајне и комуналне инфраструктуре у циљу унапређења туристичког потенцијала Сокобање’.

Почетак радова очекује се до краја овог месеца. Реализација ових пројеката јесте један од производа подршке Републике Србије општини Сокобања и њеним грађанима, чиме је још једном доказана важност сарадње између представника власти на републичком и локалном нивоу”, наводи се у саопштењу.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

fifteen + eighteen =