Magna

Шанса за незапослене: Нова радна места у иностраној компанији

Друштво

Погон „Магнаˮ у Алексинцу ових дана је због проширења, а самим тим и већег обима посла, расписао конкурс за пријем 150 радника који би прошли обуку за рад у овој компанији.

Како стоји у саопштењу, нуди се пристојна зарада у старту, 20 одсто већа од минималне са могућношћу остваривања додатног бонуса на основу учинка. Уз могућност напредовања запосленима је обезбеђен организован превоз и коришћење кантине.

Из компаније, како је објављено на званичном сајту Општине Алексинац, поручују да им је тренутно потребан велики број запослених, код којих радно искуство није потребно, као ни одређено образовање, битна је добра воља и жеља да се ради, а могуће је и напредовати. ОПШИРНИЈЕ

Прва група ускоро креће не обуку, па је изузетно значајно да се заинтересоване особе што пре пријаве. За више информација контакт телефон у компанији је 066/826-04-80.

Компанија „Magna Seatingˮ је присутна у Србији већ шест година, у Оџацима има већи погон и бави се производњом пресвлака за седишта за аутомобиле свих брендова, а од 2020. године је проширила своје производне капацитете и фабриком у Алексинцу.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

thirteen − 3 =