Vladimir Milovanović

Председник ОО СНС Сокобања: Опозиција вређа Вучићеву децу, то је недопустиво

Друштво Политика

Владимир Миловановић, председник ОО СНС у Сокобањи, члан ГО странке и заменик председника општине Сокобања доставио је нашој редакцији саопштење за јавност у коме најоштрије осуђује злоупотребу чланова породица у изборној кампањи.

‒ Изборна кампања би требало да буде борба у којој се политичке странке надмећу програмима и начинима развоја државе или општине у којој врше своје политичко деловање, а не најстрашније вређање и позивање на линч, убиство и клетве својих политичких неистомишљеника – поручио је Миловановић у свом јавном обраћању.

‒ Сведоци смо да је, у предходним периоду, опозиција предвођена Драганом Ђиласом користила сваку прилику у медијима и на друштвеним мрежама, да вређа децу председника Вучића, прети, куне, позива на силовање његове ћерке. Овакво понашање опозиције  говори о томе какви су то људи и на шта су све спремни да би дошли на власт. Али показује још нешто. Показује врхунац политичке немоћи, па  морају да се служе оваквим стварима које су за сваку осуду – оценио је Миловановић актуелну политичку ситуацију и упутио је позив својим партијским колегама.

‒ Позивам овом приликом све чланове СНС да се уздрже од било каквих одговора на ове увреде и претње и да се у овој кампањи боре на частан начин. Ми имамо резултате које ћемо да представимо грађанима, али и веома амбициозне планове за будућност Сокобање и Србије ‒ стоји у данашњем саопштењу достављеном нашој редакцији.

 

1 thoughts on “Председник ОО СНС Сокобања: Опозиција вређа Вучићеву децу, то је недопустиво

  1. Najoštrije osuđujem napade na Danila Vučića
    sina predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je na meti Djilasovih bolesnika Saveza za Srbiju. Sramota šta rade.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

two × three =