Sajam Cveća i ukrasnog bilja na pešačkoj zoni

Društvo

Zeleno srce Srbije će po četrnaesti put procvetati za prvomajske praznike. Naime, i ove godine u centru na mermernom šetalištu u organizaciji Turističke orrganizacije Sokobanja (TOSB) od 26. aprila do 2. maja biće održan Sajam cveća. To je tradicionalna manifestacija, koja svake godine beleži sve veću posećenost.

Aleksandra Krstić analitičarka za promociju turističke ponude u TOSB ističe da ovaj sajam predstavlja odličnu priliku za rasadnike i firme koje se bave proizvodnjom i prodajom cveća i ukrasnih biljaka da promovišu svoje proizvode, kao i da ostvare poslovnu saradnju sa institucijama koje brinu o javnom zelenilu i cvetnim površinama u Sokobanji.

− Tačna lokacija štandova je između stare Osnovne škole i Crkve Svetog Preobraženja Gospodnjeg. Svake godine ovaj sajam je veoma posećen prvenstveno zato što su tu turisti u velikom broju a i brojni vlasnici vila i kuća koje se izdaju u Sokobanji imaju uređene bašte i vrtove tako da na tom sajmu nabave zelenilo i cveće. Očekujemo od 12 do 15 izlagača, jer smo malo ograničeni prostorom pa toliko štandova može da se postavi − rekla je Krstić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

6 + five =