Завршено прво тромесечје

Друштво

Први класификациони период, односно, прво тромесечје у Средњој школи „Бранислав Нушић” завршено је у понедељак, када је и одржана седница наставничког већа. Пре тога одржане су седнице одељенских већа на којим је на нивоу сваког одељења разматран успех у овом периоду, сазнајемо до Ане Милићевић, директорке сокобањске средње школе.

− Оно што је добро јесте да се настава одвија редовно тако да ученици имају све могућности да постигну жељен успех. Што се тиче успеха на првом тромесечју, он је на нивоу претходних година. Наравно, увек има простора за побољшање. Mи смо негде ту и дефинисили која су то места на која треба више обратити пажњу. Сада је период и кад интензивније треба да се раде допунске наставе тако да очекујемо да успех буде бољи  већ до првог полугођа− каже Милићевић.

Сви родитељи имају приступ електронском дневнику у коме оцене које уписују професори буду видљиве након 48 сати од уписивања. И поред тога, до краја ове недеље све одељенске старешине одржаће родитељске састанке на којима ће родитељи у директном контакту са одељенским старешином продискутовати о успеху и свему оном што је значајно за њихову децу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

3 + 12 =