Сајам Цвећа и украсног биља на пешачкој зони

Друштво

Зелено срце Србије ће по четрнаести пут процветати за првомајске празнике. Наиме, и ове године у центру на мермерном шеталишту у организацији Туристичке оррганизације Сокобања (ТОСБ) од 26. априла до 2. маја биће одржан Сајам цвећа. То је традиционална манифестација, која сваке године бележи све већу посећеност.

Александра Крстић аналитичарка за промоцију туристичке понуде у ТОСБ истиче да овај сајам представља одличну прилику за расаднике и фирме које се баве производњом и продајом цвећа и украсних биљака да промовишу своје производе, као и да остваре пословну сарадњу са институцијама које брину о јавном зеленилу и цветним површинама у Сокобањи.

− Тачна локација штандова је између старе Основне школе и Цркве Светог Преображења Господњег. Сваке године овај сајам је веома посећен првенствено зато што су ту туристи у великом броју а и бројни власници вила и кућа које се издају у Сокобањи имају уређене баште и вртове тако да на том сајму набаве зеленило и цвеће. Очекујемо од 12 до 15 излагача, јер смо мало ограничени простором па толико штандова може да се постави − рекла је Крстић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

5 × five =