SO

Ребаланс општинског буџета за нове инвестиције

Друштво Политика

На данашњој седници скупштине општине Сокобања усвојен је ребаланс буџета којим су опредељена средства за изреду пројектне документације за реконструкцију и доградњу Специјалне болнице „Озрен” у износу од пет милиона динара и тридесет три милиона динара за реконструкцију парка на „Бањици”. Предвиђена је и реконструкција Врелске улице у износу од преко деветнаест милиона динара. Усвојена је и одлука о покретању поступка утврђивања јавног интeреса за експропријацију и административни пренос непокретности у КО Сокобања којом ће ће се стећи услови за просецање нове улице предвиђене Планом генералне регулације Сокобања од хотела „Здрављак” до насеља „Царина”.

Увојене су и одлуке о престанку мандата одборницима Миљану Тешовићу и Драгију Вељковићу.

Општински парламент је усвојио и одлуку којом престаје својство јавног тела у смислу закона о јавноприватном партнерству и концесијама, за покретање и реализацију поступка доделе концесије за изградњу и управљање регионалним центром за управљање отпадом „Келеш”.

SO

Именован је Општински савет родитеља општине Сокобања, а одлуком већине одборника у скупштини за новог члана УО Народне библиотеке „Стеван Сремац” именован је Ненад Станисављевић који је на том месту заменио Марију Тодоровић.

Одборници су усвојили извештаје о раду за претходну и извештаје о припремљености за ову школску годину ПУ Буцко”, ОШ „Митрополит Михаило” и СШ „Бранислав Нушић”.

Дате су сагласности и за ребалансе ЈКП „Напредак” и ЈП „Зеленило” Сокобања.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

fourteen − nine =