SNS Isidor Krstić

ОО СНС: Стварају се бољи услови за инвеститоре

Друштво Политика

На данас одржаној конференцији за новинаре Општинског одбора Српске напредне странке говорио је Исидор Крстић, заменик председника општинског одбора и председник општине. Он је коментарисао одлуке донете на данашњој седници скупштине општине Сокобања. Пре свега, Крстић је поменуо ребаланс буџета у оквиру кога је пет милиона динара опредељено за израду пројектне документације за реконструкцију и доградњу Специјалне болнице „Озренˮ, док ће тридесет три милиона динара биће утрошено за уређење парка на Бањици.

Одборници су усвојили и одлуку о покретању поступка утврђивања јавног интреса за експропријацију и административни пренос непокретности у КО Сокобања.

‒ Овом одлуком створили смо услове за почетак процеса са циљем изградње нове улице. Као што знате планом генералне регулације предвиђено је да се једна улица просече од хотела ‘Здрављак’ до улице Војводе Путника у насељу Царина, а све са циљем привлачења инвеститора јер би стварањем нове инфраструктуре наша општина била атрактивнија за улагање ‒ рекао је Крстић.

У плану је и реконструкција Врелске улице која се налази поред Летње позорнице „Врелоˮ чија је изградња у завршној фази, па би изградњом ове улице тај део града добио на атрактивности.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

16 − 10 =