Predstava zaljubljeni vitez

„Распевана бањска променадаˮ вечерас на „Врелуˮ

Друштво Култура

У оквиру „Бањског забавног летаˮ мештани и туристи на Малој сцени Летње позорнице „Врелоˮ вечерас од 20 часова могу уживати у музичком кабареу „Распевана бањска променадаˮ.

Глумац Милош Паовић у улози Бранислава Нушића и Godfathers bend у изузетно занимљивој и забавној сатирично-музичкој представи. У среду 20. јула, представа за децу „Невена у земљи бајкиˮ такође на Малој сцени са почетком од 20 часова. У четвртак, 21. Јула, за све узрасте „Веселе чаролијеˮ – жонглери, забављали и аниматори на Великој сцени Летње позорнице „Врелоˮ, такође са почетком у 20 часова. Улаз је свако вече бесплатан.

Иначе, Бањско забавно лето сваке године почиње 21. јуна и траје до краја августа, а у оквиру њега одржавају се бројни културно-забавни садржаји, попут позоришних представа у извођењу познатих позоришних трупа из целе Србије, наступа акробата, жонглера, мађионичара, пантомимичара, гостовања културно-уметничких друштава, плесних група, гостовања познатих певача и бендова, летњи биоскоп, стручна предавања, књижевне вечери и др.

Насловна фото: Из архиве

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

5 × 4 =