Одржан први састанак представника ЈКП „Напредак” и најзначајнијих предузећа, установа и хотела

Друштво

У оквиру процеса примарне селекције отпада и рециклаже који је почео да се примењује на територији Сокобање, као прве еколошке општине у Србији, јуче је одржан први у низу састанка директорке Ане Вељковић, техничког руководиоца, управника осталих комуналних делатности и шефа рециклаже као представника Јавног комуналног предузећа „Напредак” и представника највећих и најзначајнијих предузећа, установа и хотела у Сокобањи.

Првом састанку присуствовали су представнци Специјалне болнице Сокобања, хотела Моравица, Сунце, Бањица и Сокотерме. Тема састанка била је значај и унапређење рециклаже у Сокобањи као и успостављање и унапређење двосмерне комуникације и сарадње.

У саопштењу достављеном нашој редакцији ЈКП „Напредак” се свим учесницима састанка који су се одазвали позиву, захваљује на одазиву и сарадњи. Уједно похваљује залагање, а овом приликом посебно истиче беспрекорни процес рециклаже и исправно одлагање амбалажног отпада радника хотела „Моравица”.

У наредним данима уследиће састанци са представницима свих осталих релевантних установа и предузећа како би се процес рециклаже успоставио на прави начин.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

4 × 4 =