Проглашени најбољи у августу месецу

Друштво

Поделом признања најуспешнијима у августу месецу настављена је акција „Бирамо најбоље” коју организује Туристичка организација Сокобања. И овога пута нагарђенима су признања и плакете послате путем поште због поштовања прописаних мера о сузбијању вируса „Ковид 19”.

Према одлуци стручне комисије у категорији, „најбољи предузетник”, за август месец проглашена је „Цвећара Нена”. За најбољи угоститељски објекат проглашен је ресторан „Зеленгора”, док је у категорији „најбоља туристичка агенцијаˮ признање додељено туристичкој агенцији „Моги турсˮ.

Милан Бошковић, запослен у Специјалној болници за рехабилитацију и смештај „Бањица” проглашен је најбољим угоститељским радником за месец август. У категорији „Најбољи гостˮ признање је додељено Предрагу Цветковићу из Лебана. Двориште хацијенде „Гане” из Трубаревца је проглашено за најлепше протеклог месеца. У категорији „Удружење или појединац који доприноси развоју туризмаˮ признање је додељено Милошу Јовановићу. Најбољи станодавац за август је велнес и спа центар„Натали Спа” у Сокобањи.

По пропозицијама акције, почев од маја месеца до октобра, сваке године бирају се „Најбољи” у осам категорија на месечном нивоу.

Награђени на крају конкурса кандидују се за признање „Најбољи” на годишњем нивоу. По завршетку акције, Туристичка организација Сокобања првонаграђене води на студијско туристичко путовање.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

five × five =