Proglašeni najbolji u avgustu mesecu

Društvo

Podelom priznanja najuspešnijima u avgustu mesecu nastavljena je akcija „Biramo najbolje” koju organizuje Turistička organizacija Sokobanja. I ovoga puta nagarđenima su priznanja i plakete poslate putem pošte zbog poštovanja propisanih mera o suzbijanju virusa „Kovid 19”.

Prema odluci stručne komisije u kategoriji, „najbolji preduzetnik”, za avgust mesec proglašena je „Cvećara Nena”. Za najbolji ugostiteljski objekat proglašen je restoran „Zelengora”, dok je u kategoriji „najbolja turistička agencijaˮ priznanje dodeljeno turističkoj agenciji „Mogi tursˮ.

Milan Bošković, zaposlen u Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju i smeštaj „Banjica” proglašen je najboljim ugostiteljskim radnikom za mesec avgust. U kategoriji „Najbolji gostˮ priznanje je dodeljeno Predragu Cvetkoviću iz Lebana. Dvorište hacijende „Gane” iz Trubarevca je proglašeno za najlepše proteklog meseca. U kategoriji „Udruženje ili pojedinac koji doprinosi razvoju turizmaˮ priznanje je dodeljeno Milošu Jovanoviću. Najbolji stanodavac za avgust je velnes i spa centar„Natali Spa” u Sokobanji.

Po propozicijama akcije, počev od maja meseca do oktobra, svake godine biraju se „Najbolji” u osam kategorija na mesečnom nivou.

Nagrađeni na kraju konkursa kandiduju se za priznanje „Najbolji” na godišnjem nivou. Po završetku akcije, Turistička organizacija Sokobanja prvonagrađene vodi na studijsko turističko putovanje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

three × 4 =