Продужен рок за подношење пријава за Трећи јавни позив

Друштво Пољопривреда

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде, због великог интересовања, продужило је рок за подношење пријава за трећи јавни позив Пројекта конкурентне пољопривреде Србије, до 1. априла ове године. Министарство , Управа за аграрна плаћања и Тим за реализацију пројекта, на овај начин желе да омогуће свима, коју су исказали заинтересованост за јавни позив, да поднесу пријаве.

Сви заинтересовани за ближе информације могу се у општини Сокобања обратити Славици Голубовић, у канцеларији број 17. Осим тога, представници Пољопривредне саветодавне и стручне службе Књажевац, једном недељно се налазе у Сокобањи и пружају сву техничку подршку нашим пољопривредницима.

Укупна вредност средстава за трећи позив износи 750 милиона динара, a позив је намењен агрегаторима, односно предузетницима, привредним друштвима и земљорадничким задругама које производе или врше откуп од примарних пољопривредних произвођача, прерађују их и пласирају на тржиште.

Рок за подношење пријава тече од 4. децембра 2023. године, a пријаве на онлајн платформи омогућене су у оквиру софтверског решења Пројекта конкурентне пољопривредe Србије које се налази на сајту Пројекта конкурентне пољопривреде Србије и сајту Управе за аграрна плаћања.

Информације у вези трећег јавног позива доступне су преко мејл адресе info@scap.rs, као и на сајту Пројекта Конкурентне пољопривреде Србије https://scap.rs/.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

1 + nine =